Bozalan İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılapları ışığında laik, Demokratik bir dünya görüşüyle; sorumluluklarını bilen, duyarlı, sosyal, problem çözebilen, kendisine güvenen, çağdaş, öz değerlerine sahip çıkan, Bilgiye ulaşıp kullanabilen, öğrencileri bir üst öğrenim alan orta öğretime hazırlamaktır. Düşüncelerini özgürce ifade edebilen Karşılaştığı problemleri çözebilen Sosyal yaşantısı ile örnek, topluma yararlı , empati kurabilen, doğru düşünen, teknolojiyi doğru ve yerinde kullanabilen, Bir üst öğretime tam donanımlı öğrenciler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, laik ve demokratik bir dünya görüşü ile sorumluluklarını bilen, duyarlı,sosyal, kendine güvenen, karşılaştığı problemleri çözebilen,çağdaş,öz değerlerine sahip çıkan,bilgiyi özümseyip kullanabilen öğrencileri bir üst öğrenime hazırlamak ve bu amaçlI kaynaklar yaratarak eğitim sürecini desteklemektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.30